TÄVLINGAR & EVENT

MG Horse anordnar allt i från Pay & Jumps och clinics på vår anläggning till stora tävlingsevent. Gemensamt för alla MG Horse-arrangemang är en välkomnande och avslappnad atmosfär, där alla med intresse för hästar och ridsport kan mötas, inspireras och uppleva tillsammans.

Inplanerade Tävlingar & Event

Vi anordnar löpande tävlingar och event hos oss på Stall Görloff MG Horse. Se kalender för inplanerade tävlingar & event. 

Hoppet mot Cancer

Hoppet mot Cancer är ett välgörenhetsprojekt i regi av MG Horse. Vi arrangerar event i syfte att samla in pengar till Cancerfonden. Tillsammans med sponsorer och eldsjälar tar vi ett gemensamt krafttag i kampen om att besegra cancer. Vi satte som mål att samla in 100.000 kronor till Cancerfonden, det lyckades vi med och vi har beslutat oss för att fortsätta och göra det igen!

MG Horse Summer Show

MG Horse Summer Show är en hopptävling som MG Horse i samarbete med Kållereds ryttarförening arrangerar årligen på Åby travbana i Göteborg.

MG Horse Summer Show är en stor hästfest som bjuder på underhållning för hela familjen. Både på tävlingsarenan och marknaden i direkt anslutning till tävlingsbanan.


Exempel på tidigare event hos MG Horse 2023 

Påskfirande barnjippo
påsk minicamp
prova-på-träning
pay and jump med coachning
lilla ponnyskötarpaketet
prova-på-ridning
miniridskola
Cavaletti clinic för Erika jansson