Sponsorer & Partners

Vill du eller ditt företag synas i samband med våra event eller kanske till och med bli vår partner? Då är det dags nu, för vi står i startfållan med en orubblig styrka och motivation som det slår gnistor om!

Vårt mål är att år 2025 vara en av Sveriges tio främsta arrangörer av ridaktiviteter för barn och ungdom, och vi är övertygade om att det är precis vad vi kommer bli!

I syfte att ta ett rejält kliv framåt i förverkligandet av vårt mål, startar vi nu vår nya sponsorsatsning där ni erbjuds vara att med på vår resa och växa tillsammans med oss. Vi söker både sponsorer som vill synas på våra event och partners för långsiktiga samarbeten.

Vi syns och hörs i både media och ute på tävlingsarenorna runtom i hela landet, där vi fått mycket fin respons för vår verksamhet och våra medlemmars positiva attityd och uppträdande. Detta kommer vi fortsätta att göra och i ännu större utsträckning. I augusti 2016 kommer vi bland annat arrangera en stor ponnytävling på Åby travbana med final för Ungponnyer i hoppning samt Distriktmästerskapet i hoppning för ponnyer.

Hästbranschen omsätter 48 miljarder kronor årligen. Ungefär en halv miljon svenskar rider regelbundet, varav 400.000 är flickor och kvinnor. Under de senaste åren har ridsporten varit den andra största idrotten i Sverige bland tjejer 13-20 år, räknat på antal utövare.

MG Horse söker efter både eventsponsorer och partners. Har du andra önskemål än det som presenteras nedan, skräddarsyr vi gärna en lösning tillsammans med dig. Vi önskar långsiktiga samarbeten och återkommande sponsorer, därför är det viktigt för oss att du finner våra erbjudanden attraktiva och blir nöjd med det du får. Tänk på att du som företagare kan göra avdrag för sponsring. Se skatteverkets sida för sponsring.

Partner till Ponnyproffsen


Som Ponnyproffsen Partner erbjuds ditt företag vårt absolut vassaste upplägg med mycket och bra exponering, samt associationsvärde mot en bred och köpstark målgrupp. Ponnyproffsen har ett särskilt partneravtal samt aktivitetsplan. Läs vidare...


Partner till MG Horse


Som MG Horse Partner erbjuds ditt företag god exponering på våra största aktiviteter. Vi kommer ha maximalt två MG Horse-partners. Läs vidare...


Partner till Hoppet mot Cancer


Som partner till Hoppet mot Cancer är ditt företag med på våra HMC-evenemang, samt på exklusivt utvalda övriga event. Att synas med oss och dessutom med Hoppet mot Cancers välgörande ändamål och goda värden, innebär både associationsvärde och god exponering för ditt företag.
Läs vidare...


Eventsponsor MG Horse Summer Show


Vill ditt företag synas på en stor nationell hopptävling för ponnyer på Åby travbana i augusti? Som eventsponsor till MG Horse Summer Show får ditt företag bra exponering mot en bred och köpstark målgrupp. Läs vidare...


Eventsponsorer
 

Som Eventsponsor väljer du att synas på ett eller flera event. Vi har alltid ett flertal spännande event på gång. I augusti  arrangerar vi  MG Horse Summer Show, en stor nationell ponnytävling på Åbt travbana. Månaden därpå håller vi en häftig ponnyauktion och därefter är det dags för ett av våra välbesökta Hoppet mot Cancer-evenemang - Detta är blott ett axplock av allt vi gör och som ditt företag kan vara med på!  Läs vidare...


MG Horse Huvudsponsror