MG Horse - Hoppet mot Cancer

Hoppet mot Cancer

Hoppet mot Cancer är ett välgörenhetsprojekt i regi av MG Horse. Vi arrangerar event i syfte att samla in pengar till Cancerfonden. Tillsammans med sponsorer och eldsjälar tar vi ett gemensamt krafttag i kampen om att besegra cancer. Vi satte som mål att samla in 100.000 kronor till Cancerfonden, det lyckades vi med och vi har beslutat oss för att fortsätta och göra det igen!

Att alldeles för många i vår omgivning på ett eller annat sätt är drabbade av den fruktansvärda sjukdomen cancer vet de flesta om. För oss kom det till en gräns där vi inte längre kunde stå handlösa och titta på. Vi ville göra någonting mer, någonting större och framförallt göra skillnad! Här, i dessa tankar, känslor och vilja att förändra föddes vår välgörenhetsorganisation Hoppet mot Cancer.

Tillsammans gör vi skillnadLikaväl som cancer aldrig drabbar en person, kan en person på helt egen hand sällan göra skillnad. Med Hoppet mot Cancer har vi gått samman och fått saker att hända. Vårat engagemang är helhjärtat och långsiktigt, men vi vill bli fler och ännu starkare i vår kamp om att besegra cancern.

Vårt allra första Hoppet mot Cancer evenemang höll vi den 7 juni år 2015 MG Horse ridanläggning i Kållered. Dagen blev väldigt lyckad och uppskattad av såväl våra sponsorer som de drygt 250 besökarna som kom och gav sitt stöd och engagemang.

Alla som på ett eller annat sätt vill vara med är hjärtligt välkomna!
 

Varje år arrangerar vi på MG Horse insamling via "Hoppet mot Cancer"

 

Här nedan finns det information om några av de event som vi haft till förmån för cancerfonden. 

Hoppet mot Cancer- evenemang 2017

Hoppet mot Cancer-dagen 10 juni 2017 
Den 10 juni arrangerade vi en härlig familjedag med välgörenhetsarrangemanget Rosa Hoppet Pay & Jump på MG Horse ridanläggning i Kållered. Läs mer.

 

Hoppet mot Cancer- evenemang 2015

Hoppet mot Cancer-dagen 7 juni 2015
 Den 7 juni år 2015 anordnade MG Horse sitt allra första Hoppet mot Cancer-evenemang på MG Horse ridanläggning i Kållered. Läs mer....


MG Horse Fitness Convent 29 augusti 2015
Den 29 augusti år 2015 var det dags för MG Horse Fitness Convent att gå av stapel på  MG Horse ridanläggning i Kållered
. Läs mer...


Rosa Hoppet Pay & Jump 24 september 2015
Den 24  september anordnade MG Horse sitt Hoppet mot Cancer-evenemang Rosa Hoppet Pay&Jump på ridanläggning i Kållered. Rosa Hoppet är namnet på Hoppet mot Cancers hopptävlingsklasser. Läs mer...


HMC Julshow & Julmarknad 13 december 2015 
Den 13 december år 2015 anordnade MG Horse sitt andra stora Hoppet mot Cancer-evenemang med insamling till Cancerfonden. Det blev återigen en dag med ljus och hoppfull stämning. Drygt 350 besökare kom och gav sitt stöd. Läs mer...


Hoppet mot Cancer - våra sponsorer!


Stort tack till...
Anki Bood och Malin Leonsson som pärlar
mängder med armband i Arvika samt sett till så de kommit in över 50.000 till vår insamling!