MG HORSE

Vi är specialister på aktiviteter för barn och ungdomar med intresse för ridsport. Med fokus på hoppning anordnar vi läger, kurser, träningar och tävlingar, samt driver välgörenhetsprojektet Hoppet mot Cancer. Utöver detta bedriver vi utbildning- och försäljningsstall med handplockade och tävlingsklara irländska hopp-ponnyer till ryttare på alla nivåer.

  Hos oss möts du av en varm stämning & engagemang

MG Horse mål

Erbjuda barn och ungdomar de bästa förutsättningarna för att utvecklas till målinriktade ryttare, trygga ledare och förebilder för människor i sin omgivning. 

MG Horse vision 

Forma framtidens ryttare, ledare och förebilder. År 2025 är vi en av Sveriges tio främsta arrangörer av ridaktiviteter för barn och ungdom.

MG Horse värdegrund

Vara en trygg mötesplats där alla med passion för hästar och ridsport kan uppleva gemenskap, utvecklas samt dela sin glädje och kunskap.

MG Horse Utbud

MG Horse Ponnyproffsen

MG Horse Ponnyproffsen är ett koncept för barn och ungdomar som vill ha hand om en ponny som om den vore deras egna. Som ponnyproffsryttare får du både sköta om, träna och tävla MG Horse ponnyer.

MG Horse Ponnyklubben

Här får du lära dig det allra mest grundläggande- skritt och trav och de olika ridvägarna. Galoppera och hoppa när man lärt sig de första stegen.

Vi lär oss att borsta och ta hand om hästen och alla uppgifter runtomkring. Här får man prova att mocka, fixa hästens mat och vatten m.m - Som att ha sin egen häst utan att äga den :)

MG Horse Ridläger 

Våra ridläger har tre olika nivåer. För de nyblivna hästfantasterna finns våra populära Minicamps. För dig som har ridit i två år eller mer finns vårt fartfyllda Sommarridläger. Till tävlingsaktiva ryttare som vill utveckla sin ridning och teknik, erbjuder vi målinriktade Träningsläger med välmeriterade gästtränare och ledarskapsutbildning.

MG Horse Tävlingar & Event

MG Horse annordnar allt i från Pay & Jumps och clinics på vår anläggning till stora tävlingsevent. Gemensamt för alla MG Horse-arrangemang är en välkomnande och avslappnad atmosfär, där alla med intresse för hästar och ridsport kan mötas, inspireras och uppleva tillsammans.

MG Horse Barnaktiviter

Vi på MG Horse anordnar massor av skoj för barn och ungdomar. Kika in kalendern och första sidan för att se vad som är inplanerat. 

MG Horse Utbildning & försäljning

MG Horse utbildning- och försäljningsverksamhet hjälper hästägare med att utbilda eller sälja sin häst. Med vår goda erfarenhet och resultatinriktade arbetssätt skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

MG Horse Ponnyer

MG Horse erbjuder välhanterade hopp-ponnyer till ryttare på alla nivåer. Vi handplockar kvalitetsponnyer, nästan uteslutande från Irland, som vi sedan vidareutbildar och gör tävlingsklara.

MG Horse Uthyrning hästlastbil

Du som vill åka snyggt, smidigt och säkert till träning eller tävling erbjuds nu möjligheten att hyra MG Horse hästlastbil.

MG Horse Sponsorer & Partners

Vill du eller ditt företag synas i samband med våra event eller kanske till och med bli vår partner? Då är det dags nu, för vi står i startfållan med en orubblig styrka och motivation som det slår gnistor om!