Profilbeskrivning av Ponnyproffsen

Vilka är då Ponnyproffsen? Jo, Ponnyproffsen är ett helt unikt koncept, framtaget av företaget MG Horse, där vi ser till att varje ung ryttare har möjlighet att växa och utvecklas. Det kan handla om unga personer som är drivna och vill framåt, men ännu inte har råd eller möjlighet att införskaffa en egen ponny. Tillsammans med oss från Ponnyproffsen kan drömmen ändå bli verklighet, och vi ser till att våra ungdomar utvecklas till fulländade ryttare och framtida ledare genom individanpassade lösningar.

Vad gör Ponnyproffsen? Alla ryttare som medverkar i konceptet rider och tränar för coachen Michaela Görloff en gång i veckan, men man har också möjlighet att träna för andra meriterade gästtränare på gården. Ibland dessa återfinns de ytterst välmeriterade Jacob Hellström och Emma Emanuelsson. Som Ponnyproffsryttare får man ta hand om en ponny som att det vore ens egen, vilket bidrar till att utveckla ansvarskännande och gemenskap – men också en otrolig glädje. Ponnyproffsen strävar alltid efter att motivera och inspirera individen. Vi inriktar oss emot att alla Ponnyproffs skall få förutsättningen att nå sina individuella mål – om man så vill vara med i stallgemenskapen och rida ut ibland – eller om man satsar helhjärtat på att bli den bästa ryttaren i landet. Ponnyproffsen står för glädje, motivation och gemenskap, vi hjälps åt och tillsammans kan vi klara det vi vill och nå våra mål. Alla kan lyckas! Vi vill ge barn och ungdomar de allra bästa förutsättningarna att utvecklas.

Varför vill Ponnyproffsen ha ett samarbete med en partner? Ponnyproffsen satsar på barn och ungdomars utveckling. Vi fostrar framtida ledare, lär unga tjejer och killar att tro på sig själva och ha roligt samtidigt. Tillsammans med sina nya kamrater växer de som individer, får nyvunnen motivation och vågar mer i alla aspekter av livet. I ett samhälle där unga tjejer ibland glöms bort, får de som väljer att vara med i Ponnyproffsen en styrka och tro på sig själva, vilket förbereder dem för att ta plats på en framtida arbetsplats. Som sponsor för Ponnyproffsen är ni med att driva unga människors utveckling. Ni är med under varje steg de tar och hjälper till att skapa framtid – ett privilegie få förunnat!  Tillsammans med Ponnyproffsen kan ni föra fram ert budskap i digital media och press. Ert namn kommer att synas tillsammans med vårt på kläder, transporter, vackra ponnyer och i klubblokaler. Vi berättar om vår story i media varje dag med hjälp av fina bilder på våra ryttare, som utstrålar en godhjärtad attityd och gruppkänsla. Tillsammans kan vi allt!

MG Horse har haft tidigare framgång med Hoppet mot Cancer, där vi visar vårt stöd för Cancerfonden och de som är utsatta för denna hemska sjukdom. Företaget med Ponnyproffsen i spetsen anordnar också en årlig Julmarknad & Luciashow, håller i tävlingar på många nivåer och ordnar ponnyridning i vårt fina ridhus. Man kan också anmäla sig till Ledarskapsutbildningar på gården.

Vart kan jag följa Ponnyproffsen och få veta mer?  Ponnyproffsen syns i flertalet offentliga sammanhanf inom ridsporten, bland
annat är vi medlemmar i Svenska Ridsportförbundet. Vi är flera gånger med i företagets nyhetsblogg samt Facebooksida och har ett eget instagramkonto.

Gör intresseanmälan och begär offert