MG HORSE - UTBILDNING & FÖRSÄLJNING

MG Horse utbildning- och försäljningsverksamhet hjälper hästägare med att utbilda eller sälja sin häst.
Med vår goda erfarenhet och resultatinriktade arbetssätt skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Vårt mål

Är att i varje uppdrag leverera ett resultat som överträffar kundens förväntningar. Vi vill vara överlägset bäst på det vi gör. Våra kunder skall se oss som det självklara valet som får dem att vilja återkomma till oss gång på gång!

Dina önskemål

Varje uppdrag inleds med att MG Horse tillsammans med kund utformar en skräddarsydd plan för hästen uppdraget avser.  I samråd med dig som hästägare och med utgångspunkt i din hästs förutsättningar fastställer vi hur dina önskade mål skall nås.

Kundnöjdhet

Det är du som kund och hästägare som bestämmer målen. Vår uppgift är att leverera resultat efter dina förväntningar. Vår vision är 100% kundnöjdhet!

Tryggt och rätt

Det skall kännas tryggt och rätt att lämna sin häst hos oss! Vi erbjuder en miljö där både häst och hästägare känner sig välkomna och trygga. Vår anläggning präglas av harmoni, samtidigt som det råder ständigt liv och rörelse. Det är en aktiv miljö som erbjuder stimulans och rofullhet på samma gång, en unik och gynnsam kombination med positiv inverkan på såväl hästar och människor som vistas här.

Din hästs träningsprogram

Som kund hos oss erbjuds du full insyn i din hästs träning. Varje måndag mottager du via mail en rapportering med fullständig träningshistorik från den gångna veckan. I rapporten ser du i vad och hur din häst tränats, vilka framsteg som uppnåtts samt en översiktlig planering för din hästs kommande träningsvecka . Du är givetvis också välkommen att kontakta oss precis när du vill!

God erfarenhet

Vi har god erfarenhet av utbildning och försäljning av ponnys och hästar. Dessutom är vi verksamma och har ett mycket brett kontaktnät speciellt bland tävlingsaktiva ungdomar inriktade på hoppning.

Matcha rätt

Vi vet att varje individ såväl ryttare som häst är unika, och att det är i samspelet dem emellan som långsiktig framgång skapas. När MG Horse förmedlar hästar gör vi det genom att matcha rätt ryttare till rätt häst. Det är vår övertygelse om att det är så som vi tillsammans skapar de bästa av förutsättningar för alla parter.

Träningar varje vecka

Varje vecka arrangerar vi ett flertal träningar där vi själva och ytterst välmeriterade gästtränare står för undervisningen. Stående gästtränare hos MG Horse är bl.a. Emma Emanuelsson, Jacob Hellström och Ulf Liljedorff.

Vår anläggning

MG Horse ligger bredvid Tulebosjön i natursköna Kållered. På vår anläggning finns det paddock, nybyggt ridhus och omgivningen tillhandahåller fina skogsridvägar.

Du, din häst & vi                    

Vårt hjärta slår för hästar, vårt fokus är kunden och vår drivkraft är att leverera resultat.