MG Horse - Om oss

Michaela Görloff.
Grundare och VD för MG Horse


Michaela: "- Min roll som tränare och ledare ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Grundstenarna i hur jag lär ut är uppmuntran och positiv attityd. Alla mina elever har olika förutsättningar och sätt att ta till sig kunskap. De är alla på sin egen resa i livet och jag vill motivera dem att hitta sin egen väg.


Alla mina elever är på väg någonstans, jag vill hjälpa dem finna sin väg och motivation för att ta sig dit.

Jag strävar alltid efter att anpassa mitt tränarskap till varje enskild individs förutsättningar där så väl utbildningsnivå, personlighet och hästkrafter vägs in.

Min utmaning ligger i att skapa teamkänsla och samhörighet i den annars ofta utpräglat individuella ridsporten. Det är roligare att utvecklas tillsammans. I motgångar stöttar vi varandra och i medgångar gläds vi med varandra.

För mig är det en oberskrivligt stor glädje att vara delaktig i den utveckling och framgång som mina elever gör. Det är just detta som får mig att älska mitt jobb. Nycken till framgång är att ha kul!"

Meriter & utbildning:
Ungdomdledarutbildare för Ridsportsförbundet. Ordförande i Distriktets Ungdomssektion Lagledare under flera år i Kållereds RF. Många års erfarenhet av styrelsearbeten och ideella uppdrag. Gör uppdrag för Sisu Idrottsutbildare. Studerar Sports Coaching på Göteborgs Universitet.

Kontakt: michaela@mghorse.com


Marie Krafft
Företag- och konceptutvecklare.
Projektanställd 2016/2017


Marie utvecklar, utformar och marknadsför MG Horse koncept och aktiviteter. Marie är copywriter för, har skapat och underhåller MG Companys hemsida.  

Utbildning: Sälj och marknadsföring B2B, IHM Business School.

Kontakt: mariehelenkrafft@gmail.com


Eva & Peter Henriksson
Anläggningsansvariga


Eva och Peter bor på gården och ansvarar för allt som har med anläggningen att göra. Föredetta ponnyföräldrar.